top of page

Norgeseliten til Moelv og åpningsstevne av Skarpsno Arena 10.-11.september

Oppdatert: 31. aug. 2022

Det blir mange tette og spennende dueller når Moelven IL Friidrett endelig kan invitere til friidrettsstevne på egen bane, Skarpsno Arena.

Med Friidrettens Venner som samarbeids og støttespiller gleder vi oss stort til å oppleve Norgeseliten i konkurranse med våre egne stjerner. Vi kan allerede glede oss til Henriette Jæger, Andrea Rooth, Linn Oppegård i duell med våre egne Maren Bakke Amundsen og Sigrid Kongssund Amlie i sprint, mens Beatrice Nedberge Llano er klar i vektkast og Lene Retzius som allerede har satt en Norgesrekord i år, jakter ny rekord i «Sverre svingen» der karrieren startet.


I Herreklassen blir det spennende dueller i langsprint med Jonathan Quarcoo, Per-Tinius Fremstad-Waldron, Even Meinseth, Salum Kashafali, Mathias Håve Johansen mot våre egne med Håvard Bentdal Ingvaldsen i spissen. Selvfølgelig også Andreas Grimerud, Mauritz og Carl Emil Kåshagen, August Hemstad med flere.

4x200m blir også et høydepunkt for både damer og menn, alle medaljevinnerne fra NM innendørs sist vinter er utfordret og de Norske rekordene på henholdsvis 1.26.03 og 1.37.59 bør ikke overleve helgen.

Vegard Sverd og Salum Kashafali i spissen for våre beste para-utøvere, Ida-Louise Øverland, Kenneth Heggdal, Sander Hegni, Ann Selda Deliler, og vår egen Skjalg Kongssund.

Siste innlegg

Se alle

Tidsskjema og startlister (oppdatert med callroom)

Tidsskjema lørdag og søndag: Klubbliste: Oppdaterte resultater og startlister: Lørdag ​ Søndag Elektronisk avkryssing 2 timer før øvelsesstart. Det er fortsatt mulig å etteranmelde seg hvis det er pla

コメント


bottom of page